I Jessicas Värld

HaLlOJ

Kategori: Allmänt

Jag förstår inte varför jag inte gör en regelbunden bloggning. Jag menar...tid finns...emellanåt. Det är ungefär som med bok läsning. Jag vill, men det blir liksom aldrig av. Med tanke på hur fruktansvärt mycket böcker jag har,så är det dags att sätta igång.
 
Max går ju som sagt på en ny förskola nu. Nämligen Trädgårdens förskola. Bara ett stenkast från oss. Jag älskar hans förskola, dom är fantastiska och jag märker att Max också trivs. Duktig har han också blivit....eller duktigare på mycket. Han blev med ens en smula större sen han började där. Idag har dom haft fotografering. Oj vad jag längtar att se bilderna...jag vill se dom nuuuuuuuu :).  Om 1 vecka och 1 dag blir Max 2 år. Jag förstår inte vart tiden tagit vägen, jag gör verkligen inte det. Nu får tiden bromsas lite. Han har i alla fall börjat prata väldigt mycket. Det kommer fler och fler ord varje dag. Han har även börjat sätta ihop ord till meningar. Till exempel
 
1. Där min sko
2.Hej då mamma (eller pappa)
3. Mamma...pappa..morfar...morfor...farmor...kikki
4 Pappa aja baja (från Alfons Åberg)
 
Ha ha . Ja det är för sött :)
 
För övrigt så fick jag brusa upp i ilska inombords igår då jag upptäkte att något P.U.C.K.O gått in och börjat tvätta på våran bokade tvättid. En del är bara så dumma i kontoret. Anders träffade på kvinnan (Judas) då han var ner i tvättstugan. Han hade gett henne en utskällning:) Helt riktigt!!!!!!! Den dumma kossan sa bara "Oj, ja detta är ju mitt fel. Jag trodde ni var klara"
 
Eeeeeee näääää om man fortfarande håller på att torka , tumla och tvätta så är man väl knappast klar. Det förstår dom allra flesta. (Men uppenbarligen inte alla). Mupp!!