I Jessicas Värld

Fredag

Kategori: Allmänt

God morgon! Uppstigning 06.00 känns helt okej. I går sov Max till 08.15! Skön morgon men desto mindre skön förmiddag. Ingenting var bra och han vägrade sova och slocknade första gången kl 15.00. Då har han i vanliga fall redan hunnit med två stycken sovningar. Idag hoppas vi inte på en sådan dag. Just nu ligger han framför Bollibompa. Tänk att det kan vara så intressant för en 5 månaders kille. Han blir helt fokuserad på och Bollibompa introt är fruktansvärt trevligt tycker...tydligen. Han har även börjat hasa sig runt runt och åla/trycka sig bakåt. Med en väldig fart! Att åla sig framåt är ännu inte lika lätt. Nåja det kommer snart det med. Han ställer sig även upp på alla fyra och gungar upp och ner, men där tar det stopp:) Idag är det fredag och det betyder Lets Dance!! Ett riktigt underhållande program på en slappar fredag kväll.

I morgon blir det fika på röda lyktan tillsamman med Linda, Farmor/Svärmor och Mormor/Mamma. Tre stycken som man inte behöver vara orolig för att dom inte vill att Max ska vara med:). Dom kommer typ att slåss om honom och jag kommer garanterat att få äta min mat i lugn och ro:). Jag tror det blir det vanliga. Det vill säga en Club Sandwich. Det är så gott! Anders jobbar i helgen så jag och Max blir ensamma i helgen också. Vad som händer lördag kväll är ännu oplanerat.

Avslutar detta inlägg med en underbart fin bild som togs av Daniel Stampe Sandberg för ett par dagar sen. Det är stor skillnad på kamera och kamera om man säger så. Trevlig helg gott folk!!

P.S Fredag den 13 idag....ta det lugnt!






Kommentarer


Kommentera inlägget här: